Praktische info

Bereikbaarheid en parkeren

Als je vaker op de Binckhorst komt, dan weet je dat je iedere keer weer voor een verrassing komt te staan! Het terrein van het Fokkerhaven Festival is goed bereikbaar, maar we raden iedereen aan om met de fiets te komen.

Het terrein van het Fokkerhaven Festival is op twee manieren te betreden: via de Trekvliet met eigen boot of met de veerboot, of lang de Fokker Terminal vanuit de Binckhorst.  

MET DE FIETS

Vanaf de Binckhorst
Voor de ingang van de Fokker Terminal (aan de Voorkant) is er een (gratis, onbewaakte) fietsenstalling waar je je fiets kunt parkeren. Neem alsjeblieft geen fietsen mee het festivalterrein op.


Je kunt je fiets bij Kobus neerzetten en vervolgens daar de (gratis) veerpont nemen naar de Fokkerhaven.

 

 

 

MET DE AUTO

We raden het af om met de auto te komen, maar natuurlijk hebben we wel (beperkte) parkeergelegenheid. Voor de ingang van de Fokker Terminal (aan de Voorkant) is er gratis parkeergelegenheid. De plekken zijn echter beperkt! Mocht het vol zijn, dan kan je bij MOOOF parkeren.

 

                 

                                             

MET DE BOOT

Er zijn beperkte ligplekken in de Fokkerhaven waar passanten kunnen aanmeren. Vanaf hier zit je in het hart van het festival! Houd wel rekening met grote drukte: de doorgang van en naar de haven is erg smal en we verwachten een volle haven. Je moet dus geen haast hebben…

 

 

LET OP

Langs de Trekvliet is het NIET TOEGESTAAN om aan te leggen.
Er zijn wel twee opstap plekken aan weerszijde van de haven.

 

29 september 2019
12:00 – 20:00 uur
Fokkerhaven, Binckhorst
Den Haag